Telewizja kablowa TVK WSM Wieluń

Wydarzenia, wiadomości lokalne

ODWOŁANY ZE STANOWISKA PREZESA KOMUNALNEJ [VIDEO]

Z pewnością najważniejszą informacją końca 2018 roku było odwołanie z funkcji prezesa Przedsiębiorstwa Komunalnego w Wieluniu Krzysztofa Owczarka. Rada Nadzorcza tej gminnej spółki uczyniła to na posiedzeniu 31 grudnia. Owczarek szefem przedsiębiorstwa był ponad 25 lat.

Rada Nadzorcza Spółki pragnie serdecznie podziękować Panu Krzysztofowi Owczarkowi za wieloletnią współpracę i życzyć wielu sukcesów w dalszej karierze zawodowej - napisał w komunikacie do mediów przewodniczący rady Radosław Urbaniak.

Krzysztof Owczarek od wielu kadencji zasiada w Radzie Powiatu. Jest jej przewodniczącym. Po jesiennych wyborach samorządowych został nim ponownie.

W radzie mamy koalicję dwóch ugrupowań: WZW i PiS.

Jednocześnie na stanowisko nowego prezesa Komunalnej powołano Tomasza Kulickiego. Kulicki ma 45 lat i od prawie dwóch lat zasiada w radzie nadzorczej PK.

Ostatnio był dyrektorem zakupów i transportu w Korona Candles S.A. oraz dyrektorem handlowym w Warszawie. Z wykształcenia jest inżynierem chemikiem.

Telewizja

Nasz kanał Youtube

Nasz kanał na Youtube

O nas

Telewizja Kablowa WSM jest koncesjonowaną stacją telewizyjną w Wieluniu. Szacuje się, że ogląda nas blisko połowa wieluńskiej społeczności. Jesteśmy z kamerą wszędzie tam, gdzie dzieją się istotne dla wielunian sprawy. Telewizja Kablowa Wieluń dysponuje kanałem informacyjno-reklamowym TVK2, który widzowie odbierają przez 24 h na dobę.

PORTAL WSM

Zarejestruj się i zyskaj dostęp do:

• Najważniejszych informacji dotyczących lokalu oraz szczegółów umowy z WSM,
  • Szczegółowych informacji na temat wysokości historycznych (okres 3 lat) oraz bieżących opłat związanych z umową,
  • Wyciągu z konta związanego z umową z WSM,
  • Odczytów i rozliczeń mediów, wraz ze szczegółami liczników zamontowanych w lokalu,
  • Zamieszczonych na portalu dokumentów oraz e-faktur.

więcej na wsm.wielun.pl